Email Udskriv PDF

Candice Cooper

       Masser af nye modeller fra den nye efterår 2015 kollektion!

Candice Cooper

Christoph Siegel er designeren bag de ekstremt populære sneakers. Navnet er Candice Cooper. Den højt respekterede designer har nu kastet sin kreativitet på sneakers og med stor success. Det er lige meget hvad han kaster sin kreativitet udover så bliver det en simpelthen bare en enorm success. Hans idé er at forene komfort og design hvilket må siges at lykkedes, for udover designet er CANDICE COOPER sneakers virkelig ekstremt behagelige at have på. Har du føst gået i et par SNEAKERS fra Candice Cooper så kan du ikke gå i andet og det første par sko bliver senere til både andet og tredie par SKO.

special producerede
Udvalget er meget forskelligt hvilket skyldes af Candice Cooper sko er spcial producerede. Ja, du læste rigtigt. Candice Cooper er special produceret til hver enkelt ordre til hver enkelt butik eller online shop, så hvis du kaster din kærlighed på disse sko så er det med at slå til for butikken eller ONLINE SHOPPEN kan ikke bare bestille nogle flere hjem. Produktionstiden er lang da fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.

Der kan gå op til 6 måneder før varen kan være på hylde igen og så er sæsonen skiftet. Det vil sige at butikken ikke bestiller de samme hjem til en anden vejr sæson, men at der derfor går cirka et år før de kommer hjem igen. Ofte bestilles der så nye modeller hjem, så et godt råd er at slå til hvis dine ynglings sko pludselig er at finde i en butik eller online shop.

CANDICE COOPER SKO har en indvendig kile i hælen, hvilket gør dem så ekstremt behaglige at gå i. De vejer intet og er derfor utrolig sunde for dine fødder. Mange sunde sko er desideret grimme og det er her Candice Cooper skillers sig kraftigt ud. For Selv om Candice Cooper er designersko i høj luksus og med en særpræget stil, er der absolut ikke blevet gået på kompromis med kvalitet og komfort.

Basket modellen mest populær.
Den høje af modellerne, også kaldet basket støvle, er den mest populære. Herunder er det de mørke som på billedet oven over. Priserne er overkommelige og Candice Cooper sko ligger i prisklassen 1.299 - 1.499.

Har du et par Candice Cooper i tankerne og hælder du mest til en fysisk butik så er udvalget stort i CHOPIN CHARLOTTENLUND, som ligger på den meget smukke Jægersborg Allé med Charlottenlund slot for enden af Alléen.

Hælder du i stedet til onlineshops så der et stort udvalg at finde i denne danske ONLINE SHOP...kan købes HER. Udvalget er også stort i Tyskland men priserne er ofte højere end i Danmark. Leder du efter en international webshop kan du købe dem her
CANDICE COOPER. Svenskerne har også kastet deres kærklighed på CANDICE COOPEr sneakers. Skoene laves i nappa, som er speciel behandlet kalveskind og er mest populære i plain skind og de såkaldte reptil modeller. En del af Candice Coopers charme er de forskellige favekombinationer de findes i. Du kan derfor altid finde et par sko der passer til netop dine KJOLER og så kan de bruges til både fest og mere afslappede begivenheder. Spar tid og kik online og måske er du heldig og få et godt Candice Cooper tilbud.